Flavin7 ital - 500 ml antioxidáns flavonoid ital - Flavin7 termékek Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.

Flavin7 ital Specialized, 500ml

Ár:
16 471 Ft
16471.000000

Olcsóbb ha többet vesz

Vonalkód : 5999563621539
Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Gyártó: Crystal
Kiszerelés: 500 ml
Összsúly: 798 g
Címkék: Flavin7 » C-vitamin » Gyümölcslevek » Flavonoidok » Immunerősítők » Erőnlét növelők » Fiatalítók » Érrendszerre » Daganatos Betegeknek » Rezveratrol » Szíverősítők » Nyomelemek » Ásvány, Nyomelem

Magyarországon 1998 óta van jelen a termék. Az eddigi több mint 500.000 készítmény megvásárlása a bizonyíték arra, hogy a bioflavonoidok és a növényi antioxidánsok hatása a szervezetre és az egészségmegőrzésre jótékony hatást gyakorolnak.

A Flavin7 ital természetes növényi összetételének köszönhetően, 1998 óta folyamatosan erősödött a hatóanyag tartalma.
Különösen jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszeri problémákra, javítja a vérképződést, segít megőrizni az érfalak rugalmasságát, optimalizálja a koleszterin szintet. Vérnyomás csökkentő tulajdonsággal rendelkezik.

A Flavin7 ital a legyengült immunrendszer erősítésére is hatásos lehet.

Daganatos betegségek esetén szintén fogyasztható, a kezelés kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére eredményesnek bizonyult.
Sportolók számára szintén alkalmas, a nagyobb teljesítőképesség elérése érdekében.

Flavin 7 ital felhasználási javaslat: Naponta 5 ml, igény szerint maximum 10-20 ml naponta, ez a mennyiség azonban a nap több szakában elosztva. A javasolt mennyiséget ne lépje túl!

Antioxidánsok, Flavonoidok

Ezek azok a zöldség-főzelékfélékben, gyümölcsökben lévő további alkotóelemek, amelyek iránt nagy várakozás mutatkozott a szakemberek és a betegek között egyaránt, de bizonyítottan kedvező hatást csak részben lehetett megfelelő, minden részletre kiterjedő tudományosan megalapozott vizsgálatokkal igazolni korábban.

Az antioxidánsok - béta-karotin, E- és C-vitamin, valamint a szelén és cink - gátolják azokat az oxidatív folyamatokat a szervezetben, amelyek közrejátszhatnak a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában, illetve előrehaladásában. Számos vizsgálat igazolta is, hogy az antioxidáns vitaminokban gazdag zöldség-főzelékfélék, hüvelyesek, gyümölcsök bőséges fogyasztása nemcsak a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát csökkenti, hanem a kifejlődött betegségben is gyógyító hatású, és gátolja a betegség progresszióját (rosszabbodását).

Az azonban nem nyert bizonyítást, hogy ez a kedvező hatás az antioxidáns vitaminok jelenlétének lett volna köszönhető. Ugyancsak ellentmondásos az étrend-kiegészítők, igen nagy adag antioxidánsokat tartalmazó készítmények (megadózisok) alkalmazásának eredménye.

A jelenlegi álláspont szerint felesleges, sőt esetenként káros lehet igen nagy adagokat tartalmazó béta-karotin-, E- és C-vitamin-készítményeket szedni, ezek a táplálékkiegészítők, gyógyszerkészítmények a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében jó esetben hatástalanok, nem ritkán azonban kedvezőtlen hatásuk van.
Bőséges és rendszeres zöldség-főzelék- és gyümölcs- fogyasztás esetén elegendő antioxidáns vitamin kerül a szervezetbe, kiegészítésre nincs szükség.

A zöldség-főzelékfélékben, gyümölcsökben további kedvező, gyógyító alkotóelemek vannak, ezeket flavonoidoknak nevezzük. A több mint 5000 ismert flavonoid között vannak olyanok, amelyek csökkentik a vér összes koleszterinszintjét, mások gátolják a vérben az LDL koleszterin oxidációját.

Abban az esetben, ha bekövetkezik az oxidáció, akkor a keletkezett oxidált, módosult LDL-C károsítja az ütőerek belső falát és ezáltal lehetővé teszi az érelmeszesedés kialakulását, továbbfejlődését. Más flavonoidok (például a teában lévő festékanyagok) számos, különböző módon kifejtett hatás révén jelentősen gátolják a kóros vérrögképződést, a trombózis kialakulását.

Emberek nagy csoportján végzett vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy rendszeres és bőséges zöldség- főzelék- és gyümölcsfogyasztás, valamint az ezzel együtt megvalósuló jelentős flavonoidbevitel hatására jelentősen csökken a koszorúér- és az agyérbetegségből származó halálozás egészségesek, illetve érelmeszesedésben szenvedők között. Nincs teljes egyetértés a szakértők között abban, hogy folsav adása valóban kedvező hatást gyakorol az érelmeszesedéses betegségek megelőzését és kezelését illetően, vagy nem.

A folsav

A folsav - az utóbbi időben a folsav és a hozzá hasonló, azonos hatású vegyületek gyűjtőneve ""folátok"", a továbbiakban ezt a megnevezést használjuk - vízben oldódó vitamin, amely zöldség- és főzelékfélék, gyümölcsök bőséges fogyasztásával elegendő mennyiségben kerül a szervezetbe. Nem elhanyagolható a gabonafélék, szárnyashúsok, tengeri halak, tojás, olajos magvak folát tartalma, és kiemelkedően nagy a hüvelyesfőzelékeké, valamint a májé. Gondolni kell azonban arra, hogy az ételkészítés során tartósan alkalmazott magas hőmérséklet hatására a folátok jelentős mértékben - 50% vagy annál is több - tönkremennek.

A folátok bőséges bevitele megfelelő táplálkozással, illetve étrend-kiegészítővel, élelmiszerek dúsításával, illetve gyógyszerkészítmény formájában a szervezetbe juttatása hatásosan csökkenti az emelkedett homocysteinszintet a vérben.

A homocystein egy aminosav, ami nem vesz részt a fehérjeképzésben és a szervezetben keletkezik, az emelkedett vér homocystein szint független kockázati tényezője az érrendszeri betegségeknek.

Egyes vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a táplálkozás folátokkal - valamint B6-vitaminnal - való kiegészítése jelentősen csökkentette az érelmeszesedést, illetve csökkentette koszorúér-betegségben valamelyik elmeszesedett, elzáródott ütőér helyett beültetett új ér elmeszesedésének veszélyét.

Nem tisztázott kérdés, hogy van-e szükség - friss, illetve kíméletesen elkészített - zöldség-főzelékfélék, valamint gyümölcsök bőséges fogyasztása esetén még külön folát tartalmú étrend-kiegészítő, illetve gyógyszerkészítmény szedésére, vagy nem. E tekintetben táplálkozási irányelvként egyelőre annyit lehet mondani, hogy a bőséges zöldség-főzelék- és gyümölcsfogyasztással  és ezek elkészítésekor kíméletes eljárások alkalmazásával jellemezhető táplálkozás alapja megfelelő folátellátságnak, de a kezelőorvos javaslata esetén célszerű folátkészítményt is szedni.

Ajánlott napi bevitel: 50 ml

 

Összetevők: Vörös szőlőlé szeparátum, fekete ribizli lé szeparátum, Fekete cseresznye lé szeparátum, fekete szeder lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés védője.

30 darabnál
2 089 Ft / db
2 271 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
3 214 Ft / db
3 571 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
3 439 Ft / db
3 821 Ft
EUR 29.78
Ferro Flavonoid, 230g
Raktáron
Videó
230 db
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
EUR 29.78
Flavin7 Jubileum ital, 1000ml
Raktáron
Videó
1000 ml
5 darabnál
20 854 Ft / db
23 171 Ft
EUR 29.78
Flavin7 Premium ital, 500ml
Raktáron
Videó
500 ml
5 darabnál
15 724 Ft / db
17 471 Ft
EUR 29.78
Gyerekerő, 230g
Raktáron
Videó
230 g
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
EUR 29.78
9 darabnál
7 624 Ft / db
8 471 Ft
EUR 29.78
ZeoFlavin-C, 230g
Raktáron
Videó
230 g
14 darabnál
4 114 Ft / db
4 571 Ft
EUR 29.78
Garancia Safe Laser: 1 év
Készítményekre: 30 nap Kockázatmentes, Biztonságos vásárlás.
További Kedvezmények Árcsökkenés több darab együttes rendelése esetén
Időszakos kedvezmények
Ajánlatok Problémákra
Ingyenes KiszállításMagyarországon, 10.000 ft feletti rendelésnél (akár 24 óra alatt)
Gyors szállítás 33 európai országba
Vevőszolgálat+36 70 77 33 170
Fizetési / Átvételi módokFizetés a Futárnak
Banki előre utalás
PayPal - Bankkártya
Személyes átvétel
Nyomtatható adatlapokNyomtassa ki a termékadatokat
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout