Magas Rost tartalmú Szuperételek + Étrend-kiegészítők rendelése Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Rostok 21 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
13 971 Ft -25%
5 darabnál
9 430 Ft / db
10 478 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
13 971 Ft -20%
5 darabnál
10 059 Ft / db
11 177 Ft
17 971 Ft -30%
5 darabnál
11 322 Ft / db
12 580 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
13 971 Ft -10%
5 darabnál
11 317 Ft / db
12 574 Ft
Colon Cleanse Narancs por, 340g
Raktáron
Videó
340 g
8 171 Ft -10%
12 darabnál
6 619 Ft / db
7 354 Ft
Colon Cleanse Natur por, 340g
Raktáron
Videó
340 g
12 darabnál
7 354 Ft / db
8 171 Ft
Ferro Flavonoid, 230g
Raktáron
Videó
230 db
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
34 326 Ft -17%
28 571 Ft
Goji gyümölcslé 100%-os Bio, 500 ml
Raktáron
Videó
500 ml
5 721 Ft -30%
14 darabnál
3 605 Ft / db
4 005 Ft
Graviola Gyümölcsvelő 500ml
Raktáron
Videó
500 ml
14 darabnál
5 374 Ft / db
5 971 Ft
Gyerekerő, 230g
Raktáron
Videó
230 g
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
Kendermag kapszula, 100db
Raktáron
100 db
30 darabnál
1 144 Ft / db
1 271 Ft
Kendermag kapszula, 250db
Raktáron
250 db
30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
Mannavita Chiamag, 250g
Raktáron
Videó
250 g
2 471 Ft -30%
1 730 Ft
21 termék
  1. Előző
  2. 1
  3. 2
  4. Következő
orderby

Az étkezési rost definíciója nem ellentmondás nélkül való. Általában kihangsúlyozzák, hogy növényi eredetű étkezési ballasztanyag, amely nem emésztődik meg és ezért nem szívódik fel. Egy részük a vastagbélben található baktériumok által termelt enzimek emésztőhatásának kitéve átalakul, kisebb molekulákká bomlik és ezek aztán helyileg fejtenek ki bizonyos élettani hatásokat, illetve felszívódásra kerülve az energia egyensúlyban játszanak szerepet.
Minden növényi táplálék tartalmaz rostanyagot, vagyis a sejtek falát felépítő cellulózt, pektint és mézgát. Ezt a szervezet ugyan nem emészti meg, szerepe mégis rendkívül fontos a táplálkozásban. A rostanyagok hatásáról a bibliai idők óta tudnak, de a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében betöltött szerepüket a rostoknak csak újabban ismerték fel. Egyes kutatók szerint a nyugati világ rostszegény táplálkozása jelentősen hozzájárult egyebek mellett a cukorbetegség, a koszorúér-betegség és az emésztési problémák széles körű elterjedéséhez. A legfontosabb rostforrások a gabona- és zöldségfélék, kemény héjú és egyéb gyümölcsök, hüvelyesek és olajos magvak.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout