Magas Rost tartalmú Szuperételek + Étrend-kiegészítők rendelése Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Rostok 26 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
5 darabnál
16 174 Ft / db
17 971 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
5 darabnál
12 574 Ft / db
13 971 Ft
Bio Spirulina alga por 200g
Raktáron
200 g
12 darabnál
7 129 Ft / db
7 921 Ft
Bio Spirulina alga tabletta, 180db
Raktáron
Videó
180 db
14 darabnál
4 384 Ft / db
4 871 Ft
9 742 Ft -6%
9 171 Ft
14 613 Ft -12%
12 871 Ft
19 484 Ft -19%
15 871 Ft
Colon Cleanse Narancs por, 340g
Raktáron
Videó
340 g
12 darabnál
7 354 Ft / db
8 171 Ft
Colon Cleanse Natur por, 340g
Raktáron
Videó
340 g
12 darabnál
7 354 Ft / db
8 171 Ft
Ferro Flavonoid, 230g
Raktáron
Videó
230 db
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
34 326 Ft -17%
28 571 Ft
Goji gyümölcslé 100%-os Bio, 500 ml
Raktáron
Videó
500 ml
14 darabnál
5 149 Ft / db
5 721 Ft
26 termék
  1. Előző
  2. 1
  3. 2
  4. Következő
orderby

Az étkezési rost definíciója nem ellentmondás nélkül való. Általában kihangsúlyozzák, hogy növényi eredetű étkezési ballasztanyag, amely nem emésztődik meg és ezért nem szívódik fel. Egy részük a vastagbélben található baktériumok által termelt enzimek emésztőhatásának kitéve átalakul, kisebb molekulákká bomlik és ezek aztán helyileg fejtenek ki bizonyos élettani hatásokat, illetve felszívódásra kerülve az energia egyensúlyban játszanak szerepet.
Minden növényi táplálék tartalmaz rostanyagot, vagyis a sejtek falát felépítő cellulózt, pektint és mézgát. Ezt a szervezet ugyan nem emészti meg, szerepe mégis rendkívül fontos a táplálkozásban. A rostanyagok hatásáról a bibliai idők óta tudnak, de a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében betöltött szerepüket a rostoknak csak újabban ismerték fel. Egyes kutatók szerint a nyugati világ rostszegény táplálkozása jelentősen hozzájárult egyebek mellett a cukorbetegség, a koszorúér-betegség és az emésztési problémák széles körű elterjedéséhez. A legfontosabb rostforrások a gabona- és zöldségfélék, kemény héjú és egyéb gyümölcsök, hüvelyesek és olajos magvak.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout