Szőlőmag Őrlemény, 250 gramm - Viniseera őrölt szőlőmag Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.

Viniseera Szőlőmag őrlemény, 250g

Ár:
5 071 Ft
5071.000000

Olcsóbb ha többet vesz

Vonalkód : 5999884027058
Raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Gyártó: Viniseera
Kiszerelés: 250 g
Összsúly: 269 g
Címkék: Szőlőmag » C-vitamin » E-vitamin » Flavonoidok » Méregtelenítők » Erőnlét növelők » Fiatalítók » Érrendszerre » Daganatos Betegeknek » Rezveratrol » Gyerekeknek » Gyulladáscsökkentők » Szíverősítők
Javasolt napi adag: 5 g
NAPI:
5 g
10 g
15 g
20 g
fogyasztás esetén, elegendő: 50 napig

A Szőlőmag őrlemény egy táplálékkiegészítő, mely különleges őrlési technológiával készült.

Ennek a bizonyos technológiának köszönhetően egy liszt állagú őrleményt fogyaszthatunk. Magas polifenol tartalmának köszönhetően fogyasztásával megvédhetjük a sejteket szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

A Szőlőmag őrlemény antioxidáns tartalmának köszönhetően fogyasztásával meggátolhatjuk a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok lezajlását.
Benne megtalálhatók azon antioxidánsok összessége, melyek a szőlőben és a vörös borokban is összetevőként szerepelnek.


A polifenolok, melyek szintén jelen vannak a készítményben, a fogyasztás alkalmával 100%-ban felszívódnak a szervezetben.

Kutatások az antioxidánsokkal

Az 1990-es években csodaszerként hirdették a vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidáns vegyületekkel dúsított étrend kiegészítőket. Több könyv is megerősítette, hogy az ilyen étrend kiegészítők drámai mértékben csökkentik a szívroham és a rák kockázatát, sőt lassítják az öregedést. De térjünk vissza a jelenbe. Egyre több kutatási eredmény utal arra, hogy az antioxidánsok megelőző és gyógyító hatása a szívbetegségen és a rákon kívül seregnyi más, krónikus, fájdalmas és súlyos betegségre is kiterjedhet.

Az orvosok például sokáig azt hitték, hogy a csontízületi gyulladást, ezt a nagyon gyakori degeneratív betegséget a napi igénybevételnek kitett ízületek kopása okozza.

Az újabb vizsgálatok azonban azt mutatják, hogy ezt az állapotot valójában a szabad gyökök idézik elő, ugyanis megtámadják a porcsejteket. A szembetegségekkel kapcsolatos kutatások szerint egyes antioxidáns vegyületek a szürke hályog, valamint a sárgafolt-elfajulás kockázatát is jelentős mértékben csökkentik. Az első ""antioxidáns-forradalom"" óta nemcsak az derült ki, hogy e vegyületek még fontosabb élettani szerepet játszanak, mint azt korábban gondolták, hanem az is, hogy a megoldást az étrend kiegészítők nagy dózisú alkalmazása jelenti.

Antioxidánsokkal a káros szabad gyökök ellen

A szabad gyököknek nevezett instabil atomok vagy molekulák a szervezetben az anyagcsere, valamint a betegségek elleni természetes védekezés során folyamatosan termelődnek. A szervezet azonban olykor túlságosan erőteljesen reagál az ezt kiváltó külső hatásokra, és a szükségesnél többet szabadít fel belőlük.

A túltermelést különböző tényezők válthatják ki: dohányzás, légszennyezettség, ibolyántúli sugárzás, betegségek, sőt akár a túlhajtott testmozgás is. A szabad gyökök legalább egy párosítatlan elektront tartalmaznak, s emiatt nagyon könnyen lépnek reakcióba más vegyületekkel. Oxidálják, és ezáltal károsítják a DNS-t és a sejthártyákat, utat nyitva a rák és más betegségek kifejlődése előtt.

A szabad gyökökkel függnek össze az időskori barna bőrfoltok is.

Jóllehet a szabad gyököket kapcsolatba hozták az öregedéssel, a rákkal, az érelmeszesedéssel, a magas vérnyomással és az ízületi kopással, e bajok kialakulásának okait továbbra is intenzíven kutatják.

Általános vélekedés szerint ha a szabad gyökök elérik és megtámadják a sejtmagban levő DNS-t, génmutációt és így rákot okozhatnak.
Azt is megfigyelték, hogy a szabad gyökök által oxidált koleszterin jobban árt az érfalnak, mint a ""normális"" koleszterin, így a szabad gyököknek szerepük van a szívkoszorúér-betegségek kialakulásában is.

A szervezet szerencsére nem védtelen a szabad gyökökkel szemben: a vérben levő antioxidáns enzimek és tápanyagok hatástalanítják a szabad gyököket.
A védelmet nyújtó nyomelemek közül kiemelendő a cink, a réz, a mangán és az antioxidáns enzimek termelődését elősegítő szelén.

Az A-, C- és E-vitamin megfelelő koncentrációban szintén antioxidáns tulajdonságú. Más növényi anyagok, így az élelmiszerek béta karotinja és bioflavonoidjai is fontos fegyvereink a szabad gyökök elleni harcban.

Szőlőmag őrlemény felhasználási javaslat:

Egy adagolókanálnyii = 3-5 g / naponta. Meleg teába, joghurtba, kenyérbe sütve is fogyasztható.

Összetevők: Szőlőmag őrlemény

30 darabnál
3 214 Ft / db
3 571 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
3 439 Ft / db
3 821 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
EUR 29.78
Viniseera Szőlőmag őrlemény, 150g
Raktáron
Videó
150 g
30 darabnál
3 124 Ft / db
3 471 Ft
EUR 29.78
Mannavita 100% VIRÁGPOR, 200g
Raktáron
Videó
200 g
30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
EUR 29.78
14 darabnál
4 924 Ft / db
5 471 Ft
EUR 29.78
30 darabnál
2 224 Ft / db
2 471 Ft
EUR 29.78
Mate tea Taragui Elaborada, 500g
Raktáron
Videó
500 g
2 471 Ft
EUR 29.78
1 db Mate Tök + 1 db Bombilla
Raktáron
Videó
1 db
14 darabnál
5 824 Ft / db
6 471 Ft
EUR 29.78
Garancia Safe Laser: 1 év
Készítményekre: 30 nap Kockázatmentes, Biztonságos vásárlás.
További Kedvezmények Árcsökkenés több darab együttes rendelése esetén
Időszakos kedvezmények
Ajánlatok Problémákra
Ingyenes KiszállításMagyarországon, 10.000 ft feletti rendelésnél (akár 24 óra alatt)
Gyors szállítás 33 európai országba
Vevőszolgálat+36 70 77 33 170
Fizetési / Átvételi módokFizetés a Futárnak
Banki előre utalás
PayPal - Bankkártya
Személyes átvétel
Nyomtatható adatlapokNyomtassa ki a termékadatokat
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout