Tőzegáfonya italok - Bio Tőzegáfonya Húgyuti bajokra Antioxidáns bolt
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Tőzegáfonya • 4 termék
orderby
4 571 Ft
8 971 Ft
30 darabnál
13 384 Ft / db
14 871 Ft
30 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft

Az őslakók tudományos ismeretek nélkül is kihasználták a tőzegáfonya magas benzoesav-tartalmát, mely természetes tartósítószerként hosszabbította meg élelmiszereik eltarthatóságának idejét. A tőzegáfonya egyik legismertebb, népi gyógyászati javallata a húgyúti fertőzés kezelése. Később tudományosan is igazolták, hogy a tőzegáfonya vegyületei meggátolják a baktériumok húgyúti terjedését, ennek következtében pedig csökkentik a szövetben kialakuló gyulladás létrejöttét.
Ezek a tőzegáfonyában és a fekete áfonyában egyaránt jelen lévő molekulák is szerepet játszhatnak a daganatok kialakulásának megakadályozásában.

A könnyen fertőződő, érzékeny vizeletképző rendszer minden része vese, húgyvezeték, húgyhólyag és a húgycső-begyulladhat, ha nagyszámú baktérium jut a húgycsőbe és az egész traktusban elszaporodik. A húgyúti fertőzések leggyakoribb kiváltó oka az Eschericia coli - E. coli - nevű baktérium, amely többnyire az emésztőtraktusban található. E baktérium elszaporodását tőzegáfonya fogyasztásával el lehet kerülni.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout